Termopompi.info

0879 319 333 (за обаждания - от 9:00 до 22:00 ч.)

Политика за защита на личните данни


За изпълнение на договор или в контекста на преддоговорни отношения

Ние обработваме идентификационните Ви данни, трафичните Ви данни и други лични данни, за да предоставяме продуктите и услугите, които сте заявили и които ползвате при нас, както и за да изпълняваме договорните и преддоговорни задължения и да се ползваме от правата по договорите, сключени с Вас.

Обработката се извършва с цел:

  • установяване на самоличността на клиента или пълномощника му през всички търговски канали;
  • управление и изпълнение на Вашите заявки за продукти или услуги, изпълнение на договори за продукти и услуги, включително и за осигуряването на подписване на сключени договори и други документи;
  • изготвяне на предложение за сключване на договор;
  • извършване на обработка от обработващ данните при сключване на договор, възлагане, отчитане, приемане, разплащане;
  • изготвяне и изпращане на сметка/фактура за продуктите и/или услугите, които използвате при нас;
  • да осигурим необходимото Ви цялостно обслужване, както и да събираме дължимите суми за ползваните продукти и услуги;
  • данните от вашите сметки/фактури да са съвместими с първоначалната цел за събирането им и с цел изготвяне на общ поглед върху нашите продукти и услуги;
  • осигуряване на техническото обслужване на мрежата ни, с оглед предоставяне на качествени услуги, съгласно договореното;
  • всякакво техническо съдействие за поддържане на предоставените услуги;
  • изготвяне на предложения за сключване на договори от разстояние и договори извън търговските обекти, изпращане на куриерски услуги с предоговорена информация и проекта на договор както и обслужване на отказ от сделка;
  • извършване на кредитна оценка, за да оценим Ваша заявка за предоставяне на услуги;
  • уведомление за всичко, свързано с продуктите и услугите, които ползвате при нас, изпращане на различни известия, уведомление за проблеми, грешки или за да отговорим на подадени от Вас молби, жалби, предложения;
  • анализ на клиентската история и изготвяне на потребителски профил с оглед определяне на подходяща оферта за Вас;
  • да защитим и осигурим сигурността и целостта на мрежата си, на Вас и на нашите служители;
  • да установим и/или предотвратим незаконосъобразни действия или действия в противоречия с нашите условия за съответните услуги;
  • да оценим и измерим ефективността от рекламите ни, както и да ви предложим рекламно съдържание, което да е адекватно на нуждите Ви;
  • проучване и анализиране на клиентско потребление на нашата мрежа и нашите услуги, на основа на анонимна или персонализирана информация, за да установим основните тенденции, да подобрим нашето разбираме за поведението на клиентите ни и да си сътрудничим с трети лица, за да разработим нови услуги за нашите клиенти;
  • осъществяване на гаранционно и сервизно обслужване на устройства;
  • осъществяване на преносимост на номерата;
  • предоставяне на услугите телефонен указател и телефонна справочна услуга;
  • осигуряване на точността на данните за крайния ползвател/неговия представител и за предотвратяване на злоупотреби.

За изпълнение на нормативни задължения

Ние обработваме идентификационните Ви данни, трафичните Ви данни, данни за местоположението, данни за изготвяне на абонатните сметки и други лични данни, за да спазим задължения, които са предвидени в нормативен акт, като например:

  • задължения за предоставяне на информация на Комисията за регулиране на съобщенията или трети лица, разписани в Закона за електронните съобщения;
  • изпълнение на задължения във връзка с продажбата от разстояние, продажбата извън търговския обект, предвидени в Закона за защита на потребителите;
  • предоставяне на информация на Комисията за защита на потребителите или трети лица, предвидени в Закона за защита на потребителите;
  • предоставяне на информация на Комисията за защита на личните данни във връзка със задължения, предвидени в нормативната уредба за защита на личните данни – Закон за защита на личните данни, Регламент (ЕС) 2016/679 от 27 април 2016 година и др.;
  • задължения, предвидени в Закона за счетоводството и Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и други свързани нормативни актове, във връзка с воденето на правилно и законосъобразно счетоводство;
  • предоставяне на информация на съда и трети лица, в рамките на производство пред съд, съобразно изискванията на приложимите към производството процесуални и материалноправни нормативни актове;
  • за да изпълним задълженията си за осигуряване на електронни съобщения при кризи от невоенен характер, режим „Военно положение", режим „Положение на война" или за друго извънредно положение;
  • удостоверяване на възраст при пазаруване он лайн.



DAIKIN
LG
MITSUBISHI
BOSCH
MIDEA
PANASONIC
SAMSUNG
HITACHI
TOSHIBA
VIESSMANN
SUNSYSTEM
FERROLI
GREE
Enerblue
SOLARFOCUS
DE DIETRICH
INNOVA
KLIMA 2000
BURNIT
CRYSTAL
OLIMPIA
GALLETTI
IMMERGAS
ATISA
SIRA
IPS
LIPOVICA
Radiatori 2000
RAGALL slr
GLOBAL
KORADO
DemirDokum
MAKET
MBZ
ELDOM
NOBEL
TREO
TESY
DOMUSA
CARRIER
ECOSOL
EUROTERM
HAMMER
CLIMAVENETA
GREEN ECO THERM
FONDITAL
FUJITSU
WOLF
EMMETI
BISOLID



Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisc. Mauris euismod quam sed rutrum iaculis.
  КАТЕГОРИИ

Термопомпи Monobloc
Термопомпи Split-Система
Термопомпи с вграден бойлер
Високотемпературни термопомпи
Геотермални термопомпи
Вентилаторни конвектори

  Радиатори
Лири за баня
Водно подово отопление
Соларни колектори
Бойлери за термопомпи

КОНТАКТИ

Телефон:
0879 319 333

(за обаждания - от 9:00 до 22:00 ч.)
E-mail:
office@termopompi.INFO
Адрес
гр. Варна, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ 57



2021 Termopompi.info, Политика за защита на личните данни